Éveim maradéka
Éveim szekrényben sorakoznak.
Méretre varrt, beszűkült öltönyök,
kész-zakók, fekete ballonkabát,
sporttáska, régi dresszekkel tömött,
- farmerok megszürkült, foltos csoportja -
sportzoknik, kopott pár Adidas.
Úrfehér, jólvasalt pupliningek,
csíkos, rövidujjú nyarak,
Singhabeer-reklám színes trikókon,
(thai tengerpart! Phuket! mangrove-erdők!)
zsinórnyakkendők, kéttucatnyian...
Utazótáskámban keserű csokoládék,
desodor, szállodasampon-tasak,
szappan, fogkefe, fogkrém, útifésű,
- benne régen kihullott hajam -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.