Mégsem elég
Ami megvolt, mindig hiányzott,
naponta éreztem, kellene,
akár egy gyönyörűséges zene,
meghatározná a világot
körülöttem, mint a levegő,
a valamiféle illatos,
nyári reggeleken harmatos,
vagy a tér testvére, az idő,
mindig végtelen titkaival,
tudásszomjam legfőbb itala,
emberségem igaz oldala,
amelyből megszülethet a dal.
A hiányérzetem hiánya
engem soha nem fenyegetett,
léphettem volna parázs felett -,
lehettem én bátor vagy gyáva,
szükséges volt sok valami még,
amitől önmagam lehettem,
küzdelmes, szép igyekezetben
mondhattam, hogy ez mégsem elég!
2014. december 12.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-12 05:00:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-12 05:00:59