sorokba szedve
én gömb vagyok te légy
homorulatom - tintaként
hagyj nyomot a papíron
legyél templom és mise
a gyónás maga: isten
benned ne kelljen hinni se
csak levegőként létezz
élvezd hogy beszívlak
de maradj színtelennek
szagtalannak
torz tükrömnek akarlak
hogy mutass olyannak
milyennek lennem kéne
egy fényre színre képre
hasonlítsak benned
nagyszerűvé kell tenned
szebbé nemesebbé mit
ember vágyni merészelt
viselj mint egy ékszert
büszkén szótlanul
tanulj - tudj betéve mindig
egyszeregyem a sírig
vagy azon is túl kísérjen
kérlek ne hagyj elégnem
hülye kis máglyákon
én erdőtűzre vágyom
szobrommá szenesedve
hirdesd csendem
- csendem ha van - némán
mozdulatlan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.