INTRUDER EFFEKTUS
Érzem a jelenléted.
Hogy itt voltál-e valaha pontosan,
vagy csak érzékeim foglalatába metszett hiány vagy ,
arra válaszolj!
Kikaparnálak magamból ,de
kihasználatlanul kallódnék emlékhézagokban,
mert kialakítottál magadnak
komfortosra és nélküled
üresre, mert írmagod hordozom,
de nem adhatom senkinek,
mert felszentelt átok ez
s bársony eszeveszettség bája.
Csakhogy tudd :
Tudat alatt
már elrágtam a vérvonalat.
Hát fattyak lennénk, mégis? Egymáséi?
Kitagadnálak mielőtt
felfedeznéd magadat bennem,
a soha be nem töltött szerepet , nem voltál
azt sem tudtad, hogy létezel,
s most
sarjadásom verejték-felhőin tespedsz,
lábaidat meg
komplexus-folyamaimba lóbálod,
hagyatékodon férgek rágtak
s feléltek a tetvek előbb,mint keservek
valaha is érinthetnének,
bennem sírnak fel kudarcaid -
így kell hát, könnyen felneveltél mégis.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-05 02:56:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-05 02:56:53