A vesémre hatott zöld tea
okkal hugyoztat. Magömlés,
(kötelező biológia) épp Bea
asszony kurvaanyáz. Zsömlés
felvágott vagy szendvics-
úri étek (nem Geller) mentalizál
az éhség, valamelyik kis picsa
(elvileg bombázó médiasztár)
fél órája pajzán nyilatkozott,
hogy hármasban már nem divat
s bájos orgiákon, ő bizony
a lábán hagyja a zoknikat.