Mondhatnám
Ugyan célravezető lehet, ha egy-egy „elöljáró” lasszóval fogva
próbálja magához húzni a választópolgárokat, miközben fülükbe
ellenségeskedő, sok esetben hazug mondatokat kántál, de nekem
a lasszóról az emberek helyett inkább az állatok jutnak az eszembe,
és az emberek felé én úgy tudom leginkább kimutatni a tiszteletemet
és a megbecsülésemet, ha bízom a döntéshozó képességükben és nem
alázom meg őket azzal, hogy birkák módjára terelgetem őket a saját
udvaromba. Aki mégis így tesz, leginkább csak a saját hatalmához
ragaszkodik. A tisztességtelen módszerek csakis tisztességtelen
emberek elméjéből fakadhatnak. Mondhatnám; a módszer is –
maga az ember!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-27 16:27:42
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-27 16:32:19