Csere
gyártunk
szobrokat, tömegoszlató kutyánk
kordában tartja a dolgokat
alakzat
kéményseprők, fekete deszantok
a kokárda rajtuk jól mutat
cseréljünk történelemírást
füstölgünk
emberízű a füst, kanyarog
rendőrtekintet a tarkón
bontott kordonok
emelvényre új sztár
narancssárga ing
sínt vált a rend rendszerint
cseréljünk történelemírást
vágtán
fehér lovakkal lovasok
a gdp én vagyok, s te is
a sitt épül, köp a légy
a féreg gyűrűs
ossz díjat, gyűrűzz
kossuth, széchenyi
semmi ország, nem mindenkié
egyvalakié
cseréljünk történelemírást
a tankönyv szamárfüles
oszt a róka, sajt-ó
az üvegzsebes ügyes
horgokra akadnak halak
bal, jobb
hasas az újdonsült világ
proletár leszel
vigyázz
cseréljünk történelemírást
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-24 10:12:42
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-24 10:12:42