Zöld, zöld, zöld
Zöld, zöld, zöld; a verzió, kalaplevéve.
Fogadóképessé tenni a pattogást, szurkos üstbe fojtani az autogramot.
A borsos könyvjelzőre lampionokat aggat a decibelnyél kópiája.
Méltósága roncsait megőrizve a rokonszenv miért voks?
Zöld, zöld, zöld: az index, ha kendert tilol.
Záporozó luk, hosszabb időkihagyás: a monstrumok élén
tintafák legelnek.-
Zöld, zöld, zöld; a nem éppen bő hírek kóros neologizmusa.
A védelmi célokra emelt földhányások sasszézni kezdenek
a kenetteljes tágassággal, hol a működő modellek
szeleburdisággal jutalmazzák a káoszt. A startpisztoly miért nem lő madárra?
Zöld, zöld, zöld akkor is, ha a kimérák ultramodern citromok mellvértjei…
A limuzinok elmerülnek az akváriumban; a csatárlánc övezte gázcsonk
kié?
Ismeretlen elv szerint a könyökvédők tejüzemek távollétéről számolnak be.
Ezt hívják pocsékolásnak.
Zöld, zöld, zöld; akkor is, ha a timsót echó kínozza.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-10 21:30:43
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-10 21:30:43