Ördöngős
Csípőmből kiveszem a protézist.
Mihez kezdjek vele?
Globális.
Asztmakerülő.
Nem szereti a tekebábukat.
Azt szereti, ha a sóhaj vak ketrecében szublimálódik.
Mihez kezdjek vele?
Gyökere inkvizítorok leszármazottja.
A csatárláncban átvizsgált erdő is az övé.
A meginterjúvolt fáslit rosszullét kínozza a közelében.
Ó, csintalanság, mikor az eskető pap kihúzza magát
a rókacsapdából
és konzervatívvá válik az ízlése!
Ó, amikor a protézis gondozatlan vallomásnak nézi végig
a rángógörcsét!
Amit magammal kezdek,
azt teszem vele is;
sziklatömbök megforgatott tőkéi alól menekültünk,
házunk üres
és ingujjunk is az,
s akik az urna fölé hajolnak, mind ostobák;
kiteszem magunkat azoknak,
akik a misszionárius patkószeget választják kémül…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-07 18:40:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-07 18:40:15