Cziczó Attila
Szerelem '17
Találkozni,
megismerni,
meglátni
és rádöbbenni,
megszeretni,
várakozni,
megvárni,
megérdemelni,
kézen fogni,
megölelni,
csókolni,
csókolni,
csókolni!
Kicsit bókolni,
szeretgetni,
simogatni,
pimaszkodni,
nem érteni,
megsértődni,
elrohanni,
hallgatni,
nem szólni,
hiányozni,
megőrülni,
zokogni,
belehalni,
szeretni,
szeretni,
szeretni!
Elhinni
és elhitetni,
elmondani,
meghallgatni,
megcsókolni,
vele lenni.
De jó volna
vele lenni.
Örökké!
Csak
Vele lenni!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|