Majd odaát
Névtelenül írni fióknak? nahát!
Rólam, kérem úgy senki ne gondolja!
Ha a múzsa mégis megcsókolna:
Isten simogatja veszett kutyáját.
Odavágok ha kell, nem finomkodom.
Hiszed, ha nem én is emberből vagyok.
Ha akarod, holnapra meghalok –
Isten áldja, kezeiket csókolom!
Viszlát költők, kurvák és a szent család!
Bipoláris vagyok – tehát szabad.
Okos bolondnak Isten is megbocsát.
Kiittam én már minden méregpohárt.
Minek is zaboláznám magamat?
Rúgj csak belém! – majd simogatsz odaát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-02 14:07:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-02 14:07:58