múlt idő
múlt vagyon
elmúlt az is szépen
hogy hiányzol nagyon
eltűnt a békés lanka táj
sóhajra nem simul tenyér ha fáj
mosolyoddal nem simogat már hajad
fölém hajolva kitakarva Magad
helyett
magamat találom
belepve telem
csikorgó léptekkel
versekbe temetkezem