Lesz alkalom
Elmondom nektek (nem akartam),
mit nem szeretnék én nagyon,
beszélhetnék hangosan, halkan,
földhöz ragadva, csillagon,
mert lesz alkalom nem sokára,
amikor számolatlanul
enyém lehet az idő ára,
(az ember könnyen boldogul)
nem sürgeti majd végre semmi,
legfőképpen nem az idő,
nem lesz szükséges megpihenni,
(lehetőségem egyre nő)
elmondom minden titkom akkor,
ha lesz majd, akit érdekel,
mindent a legjobb pillanatkor,
amikor nektek megfelel,
s elégedetten nézek rátok,
(persze, már érzéketlenül)
mikor majd nyugalmat kívántok,
s láthatatlanul felderül
az elmosódott emberarcom
az emlékek bugyraiban,
kell, hogy valaki számon tartson,
akinek ajánlom magam.
2014-02-25
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-16 10:24:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-16 10:24:16