Az ég rabruhába öltözteti az unalmas délutánt,
egy varjú gubbaszt bennem, egy régi fán,
mintha egy ikon nézne...nem tudom,
hamuvá égett rózsák - félúton.
Tízezer lelőtt varjú e délután,
rabruha felhők lógnak az égi fán,
mintha csak rózsa nézne - nem tudón,
hamuban ikon fénylik - félúton.