Érzékeny
- Hol publikálsz? - kérdezte. Hirtelen nem tudtam mit mondjak. Mi a fű? Átváltozom ebben a percben. Le kell írnom. Ezek a szövegek néhol fájnak, máskor nevetnem kell, de le kell írnom. - Hol publikálsz? A verseid eltűntek. Mindig tudtam valahová írni. Kék. Nem sírtam. Most naranccsá válok. Nővé! Nem hiszem el szerethetőségem.Érzékeny. Túl.Tanulom. Önmagam. Szeretni? Nincs publikációs felület. Az mindig a lelked! Szöggel írtam a földbe verset... Elolvastam magamnak. Földbeírás. Lehajoltam, hogy érezzem az illatát. A Földét. Egyedül. Jó és nyugtató. Magamba pillantó. Megtisztulás. Böjt. Önringató. Nem akarok hazudni magamnak. Nem akarom befogni a szelet. Nem tudnám. Fogjon be a szél és ringassa a narancs barnát! Meg kell tanulnom az Ember zamatát. - Te írtad ezt? - Nem. Nem én írtam. Valamikor megsimogatod a lelkem? Még mindig nem hiszem el. Szerethető. Ritkán mondták... Most Fáj. Reszket a Nő. Magában.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-07 13:27:53
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-07 13:27:53