*
Milyen szokatlan minden, alig vajúdott velem a ma,
eltűnt a tegnapi szülő, a múlthét egy csontig bomlott
testű furcsa szépanya. Gyorsan felejtek, csak egy éjfél
előtti perctöredék-kép dereng fel halványan fejemben,
amelyben megpattant a gondtól terhes napburok és
pillanatok alatt kifolytak abból mind a tegnapok. Nem
fáj ma semmi, az élet szép, édes-anyaságukban bíznak
az órák, újabbnál-újabb percek lelke száll belém. Most
minden jó, minden rendben, ezért is érthetetlen, miért
érzem azt, hogy sokat vár el tőlem a reggel. Maradnék
inkább délig itthon e csorba kávéscsészével kezemben,
egészen mozdulatlanul - a napszülőkhöz illő tisztelettel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-16 16:55:44
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-16 16:55:44