Megint egy délután
Léte vizéből teát főzni
Istenekkel megitatni
Hádész rongyát kivasalni
Hóvirágot ráhímezni
Kedvesemnek odaadni
Faunoknak rasztatincset fonni
Patájukról lizergsavat nyalni
Szirénekre neccharisnyát húzni
Nimfák bőrét kéjjel nyúzni
Visítoznak Olümposz oszlopai
Kárhozott gépek bordala búg
Bakanccsal tiporják Gaia szirmait
Kattogó fenevadak tépdesik Prométheusz húsát
Kiálts, könnyezz! Üvölts, bömbölj!
Szemedben lángol szénalapú átkod
Szenderedj el, hadd őrizzem álmod
Kérsz egy kis teát?
2013. szeptember 14.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-15 18:21:20
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-15 18:21:20