A virtuális macska és egér
A számítógépnek egere van,
nem szőrös, de szépen világít,
a macska mégsem vette még észre,
neki ilyen egér nem számít,
mert ha az egér játszana vele,
mint egy virtuális macskával,
kijelölhetné, hová is fusson,
mert ez a dörzsölődés rá vall.
A virtuális világ kuszálja,
az ott lelhető fajok rendjét,
ám a hús-vér macska az egérrel
elveszítheti a türelmét.
2013. augusztus 30.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-02 00:19:21
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-02 00:19:21