- Bye Bizsuland -
Az éppen aktuális miniszterelnökök csak medálok azon a láncon,
amin a láncszemek megválasztott képviselőinkből állnak. A láncról
néha kiderül, hogy bizsu. Könnyen szakad s gyorsan kopik. Hiába
mondják sokan azt, hogy nem akarták ezt a láncot - talán el kellett
volna menni az ékszerboltba és nem a televízióból megrendelni azt
az ékszert, amit ha akarjuk, ha nem - egy ország visel. Bye Bizsuland!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-16 10:54:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-16 14:32:00