- Uram, kérlek -
Uram, kérlek, segíts engem -
ne lehessek mások ellen!
Legyek inkább sokak mellett -
kedves maradjak szívednek!
Kérlek, Uram, segíts rajtam -
vigasz legyek, ahol baj van!
Ne gyötörjem azt, ki bántott -
inkább mentsem e világot!
Uram, kérlek, óvd az embert -
másokat is, ne csak engem!
Békességre intsd a néped -
hirdessék csak kegyességed!
Kérlek, Uram, tudasd; itt vagy -
láthassanak, akik szidnak!
Ember bűnét semmissé tedd -
hagy ragyogjon bennük fényed!
Uram, kérlek, ígérj nékem -
ne kelljen már soha félnem!
Szép szándékod földi létem -
világodban segíts élnem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-14 11:32:46
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-14 11:32:46