doromboló oroszlán
1.
előtted nem kellett senki
egészen és önmagáért
így minden alázat gyalázat volt
most nem akarok semmit
csak csöndben térdelek
a kérlelhetetlen mindenség kiásott
koszos gumibálvány-lába előtt
próbára tesz veled
2.
melletted olyan jó aludni
macskahúgy áztatta párnán
mikor úgy történik a legtöbb
hogy nem történik semmi
gyereknek nézel
nem haragszol rám
nem haragszom rád
pedig igazad van
3.
úgy ellágyítottál hogy félek ezután
nem tudok durva verset írni
megszűnök létezni
mint mesterségesen táplált individuum
mert már én gondoskodok
és tüntetőzászlóival nem magát
valaki mást takar
finoman a lázadó kamasz
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-28 23:56:01
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-28 23:56:01