Véletlen szépség (jav)
Vétlen a könnyűség,
ahogy indulnak a kezek,
mint egy futam a zongorán.
Benne szünet (ütemnyi),
amiben történetesen
szavak akadnak össze,
meg – na jó- szemek.
Mustármag.
Odább lódul pár hegy.
Bár nem sejtem én ezt akkor,
onnantól akarod.
És (na ezt nem tudja egyikünk sem)
onnantól nem árulhatlak el,
ameddig oda nem érsz.
Mondjuk utána sem-
Véletlen egybeesések.
Palackba zárt végzet.
Így történt volna meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-26 12:49:23
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-26 12:51:01