Mint apa keze volt
Villamoson utazom
Temetésről
Rágót keresek zsebemben
Fekete emberek
Szemében
A napfény délben
Nyáron
Három Arany Fácánt ittam
Eszembe jut
Három kilincsre akasztott fácán
A vadász barátja apámnak
Folyton adott nekünk abból amit lőtt
Mint szerelmesek a céllövöldében
Nem tudom miért
Lehet szerelmes volt anyába
Vagy tartozott apának
Néha nem tudta személyesen
Odaadni csak ott hagyta
A vadászok szerintem azóta is mindig sietnek
Több tucat cigit szívtam el ma is
A fehér ingem megizzadt
Turkálok a zsebemben
A zseb hozzáragad
Szorítja a kezem
Egy öngyújtó
Nejlon zsebkendőtasak
Dohánypiszok
Fémpénzek
Cédulák
Telefon
Cigipapír
Rágó
Mintha el akarnának bújni előlem
Milyen hatalmas lehet nekik a kezem
Ezeknek a tárgyaknak
Mint apa keze volt
Amivel a lapátra támaszkodott ráérősen
Miután meggyújtotta az avart
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-16 10:00:14
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-16 10:00:14