- zárórák -
Tegnap széttrancsíroztam egy nagy legyet az ablaküvegen és iszonyúan
bosszantott, hogy összemocskoltam vele az ablakot. Ma kimentettem egy
kis legyet a gyerekmedencéből és rettenetesen bántott a tegnapi légy
sorsa, aminek lehet, hogy csak ablakot kellett volna nyitnom...
Tegnap megbántottam valakit és iszonyúan bosszantott, hogy
összemocskoltam ezzel az énem. Ma megvigasztaltam valakit
és rettenetesen bántott a tegnap megbántott ember sorsa,
akinek lehet, hogy csak ajtót kellett volna nyitnom...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-22 09:45:40
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-22 09:45:40