B. A.
Örökölt és közvetett megjelenési forma -
személyiség
Hogy jön ide Isten?
Adott apám büszkesége, szégyene,
anyám bizalma.
Az vagyok, mit ők együtt érnek.
Rosszabb, mint jó?
De hogy jön ide Isten?
Loptam is. Égő jelek.
Mindig rövid haj, testvértelenség,
meg a kulcs
üres és színtelen.
Ma már izgalmasabb, mint
a virág, a nap, vagy a szív.
S bár rajzolni még mindig
nem tudok, most ezüst lenne,
vagy arany, és szép.
Anyuci, tévedtél, akkor még
nem a szegény Hamupipőke
akartam lenni, hanem
a másik, aki a végén van.
Idétlen kitűnő voltam,
kivételes hülye.
Napközis, mint a rossz tanulók,
tesin valódi sztár.
Spontán mókamestere
nem az elitnek (hittanosok)
végül saját őrsvezetőnk.
Hogy is történt?
Mégiscsak szerettek.
Igen, a diri apám barátja volt.
Bélyegem.
Idővel szerelmes és rákos kolléga.
Ma ne sajnáljuk!
Csak őket SZABAD irigyelni,
ha jól tudom.
A gimi kimaradt.
Négy év kétségekbe esett keresés
Érték,- pár
(Matek szak)
Azóta volt néhány geometrikus próbám
Tudom is, hogy a metszéspont nem elég.
Én a párhuzamosok híve vagyok.
(Akik a végtelenben)
Na meg az azonosságé,
önmagammal.
Az álmodozás velem jár.
Tényleg.
Iskolaközben irányítani nem.
Érdeklődés az enyém.
Kedv, de mihez?
Csengetés nélkül
értékelek.
Nagy a feszültség.
Én csak jót akarok!
leginkább magamnak.
Nem tudom hol jön be az Isten
de áldás
Anyu, Apu szeretlek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-14 11:04:47
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-14 11:04:47