csak szívemben időz
Azon a napon semmi sem történt,
nem volt ünnep, sem gyomromban görcs. Még
hétfőt írtak s a szívem, mint kripta
fagyban didergett, tavaszban bízva.
Azon a napon míg nem történt semmi
a főnök beszélt, s én mit tudtam tenni?
Láttam az egésznek most sem lesz vége,
részekre törtem, úgy indultam négyre.
Azon a napon semmi sem történt,
fejemben éledt hangyányi örvény.
Buszra sem vártam, időt sem kértem,
tudtam előre Isten is késne.
Azon a napon már nem történt semmi,
a templomban csönd volt, otthon meg senki.
Nem szaladt tovább az elkábult idő.
Azóta Apám itt angyalként időz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-05 09:38:28
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-05 09:38:28