Cicám is alszik édesen
Vacog bennem a lélek? Esik
kinn, az üvegtáblán a
cseppek úgy folynak lefelé, mint -
ha Niagara vízesés
költözött volna át, jobbit'ni
lelkemet, nem rosszabb most már:
megszólal a muzsika, kezem
rándul, ahogy a taktusok
megindulnak és a zenére,
minden idegem bolondul:
kinn az eső, ölemben forró
palack és nem tombol bennem
belső harag, cicám is karom
hajlatán pihen, alszik édesen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.