Karenina a forgatókönyvről
Érdekel is engem,
legyél azé, aki akarja,
de nekem enyhe iszony
a felfénylő zsíros orca,
szemekből fröcskölő élet,
nyakba tóduló vér,
részeg szenvedély.
"Hogy ott legyek, ahol maga."
Ugyan, kérem.
Találkozni a ködben,
- ott áll előtte, aki elvitte az álmát-
beleszeretni egy nap alatt.
Mivégre szem beszéde szemmel,
hogy sorsukról döntenek
banális szavak?
Képtelen giccs, silány lenyomat.
Élni csak nélküled lehet.
Visz a vonat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-25 18:37:46
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-26 18:29:42