Diához
Arcodon embernyi hiány,
éjmazsolázta árva lány,
kígyókkal viselős szemed,
csak ördögbarna fellegek
járnak, ahol egy díler áll.
Kígyókkal viselős szemed.
Nem pokol ez, és nem magány,
amott mazsorett angyal áll,
köré hull ezer hópehely
(kardfogú tigris rádlehel),
életed csalva, nem csalárd,
injekciózza fel magát
a semmi bújta félelem,
hiányodat nem kérlelem.
Szádon olvad egy hószirom,
szádon piócás fájdalom,
könnyelmű párnámon sebed,
bekötöm: holtak fénylenek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-20 00:01:27
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-23 17:36:13