Rákos ez a rendszer, de mégsem megy dokihoz.
A törvényünk is mind szar, amit pár muki hoz.
Kis profit még, akár a kimosott zsokémez,
de nő nemsokára, és trafikosoké lesz.
Hogy izzadsz? Csak váladék. Teszed az ikszed. Ő
tendert ír hálaképp, hogy hol lehetsz csikkszedő.