Hazudnak, csúsztatnak
Honatyák, kormányok
Pártok és reklámok
Tévések, rádiósok
Papok és papolók
Barátok, testvérek
Szülők és gyermekek
Írók és olvasók
Tanárok, nebulók
Balosok, jobbosok
Nemzeti okosok
Hazudnak a népnek
Hazudnak világnak
Hazugság a béke
Hazugság a vége