szerelem szerelem
kellesz te nekem
ajkamról a
véred csurog
s a kezem is megremeg
gyönyörű arcodat
féltésből verem
míg lány voltál
szerettelek
asszony lettél
öleltelek
tűz tested
a porba hullt
a szerelem
legyalult
forgácsaid
szertehulltak
itt maradtam
önmagamnak
ajkamról a
véred csurog
szerelmedet
most hantolom