Végh Tamás
Újra magunkról
Mindenre jó,
Önsorshordozó
Csatahajó,
Csuromvizes szigetlakó,
Szívbemarkoló,
Lélekhasogató,
Magamutogató
Lételemzésekbe csavarodó,
Álnok álomromboló,
Tornyot, falat magasító,
Szelídeket elvadító,
Vadak elé lehulló,
Rejtett szavakat mormoló,
Hatalomnak hódoló,
Tétért alázkodó,
Létért acsarkodó,
Kőbölcsőben
Kőbölcsességet ringató,
Éltét feláldozó,
Koporsót ácsoló,
Feltámadására váró
Reménybe kapaszkodó,
Holdba bámuló
Törpe-Góliát
Elme-manó,
Hát még megvolnál?
Hát még itt volnál?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-15 11:36:09 Utolsó módosítás ideje: 2013-02-15 11:36:09
|
|
|