Jézus chippendale gatyában táncol
Jézus a placcon chippendale gatyában táncol,
Isten meg Chivas Regalt vedel unottan, részeg,
Magdolna sovány seggét nem takarja csak fátyol,
úgy mászik fel egy rúdra, vizslatja bámész sereg,
tangájába csak szőrök bújnak, pénz abban sehol,
nem ér annyit, gyatra látvány - de annak is sovány,
Péter, Pál cinkelt lapokkal kártyáznak, valahol
kábszert árulnak, Lucifer koktélt kever, silány
tákolmány ez a bár, ott lenn a pokol tornácán,
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-14 23:13:04
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-14 23:13:04