Elárult, mondhatnám,
de elvéteném.
Nem volt mit.
És kit se, mert ami
most van túl a tengelyen,
az volt ott mindig:
(Én se hittem, hogy más lehet.)
ő és én az értékkészlet diszjunkt tagjai,
az értelmezési tartományban nincs harag,
a függvény lineáris és monoton csökkenő.