apaszomorító
anyu itt még úgy nyugodt, hogy hallgatag, mint a mély tavak.
apu itt még jó ha csak egy szelíd útitársad. nincsen tartozásod.
igen, de vannak még szép estéink is, hosszú vacsoráink vannak.
nővérkém igazi anya-macskaként terelné talált kölykeit;
minket: öccseit. de talán lakik itt egy isten is a gangon. talán.
ha osztozna szavainkon. ostyaként olvadhatna nyelve hegyén sok kis
veszekvésünk. még hisszük, hogy nem lehet több szenvedésünk.
olcsó ruhák alatt apró szégyenfoltok. ha fontosak vagyunk, csak mert kérdeznek minket.
ha egyszer filmet készítenének ebből, a végére biztosan elszomorodna valami.
én majdnem elkerültem néhányszor Fótra, és egyszer Barátúrba, majdnem Szobra.
csontjaikba karcolt bánatokon pattog egy fura tű, de nem zene szól. egyszerű,
mint egy népmese. bár egyáltalán nem érdekel már, hogy ezt érted-e.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-17 22:45:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-17 22:45:12