Szerelmesek vagyunk és nem bolondok;
két napja jött világra Málna - a haja puha
csavart fonál és cérnaszál a lába. Nagyon
szeretjük, pedig csak kiscsaládos próba;
„Magára hagytad őt a hideg autóba.
Hát, a kesztyűd - mire való? Legyen
eszed, esik a hó! „