Egy dizőz panaszaiból...
Bár lennék csak begyes, kecses , csini dizőz,
ki ha kell, hamburgert szeneskannában is kifőz...
Vagy azt sütik? Nem tudom, ez nem is lehet téma
piszlicsáré dolog, aritmiás szívnek sem probléma...
Majd katéterezem a sok hóhányó jampit,
törnek diót ,vagy járnak rúdtáncot is ha kell
mert a bambusznádam nálam, s mindegyiket
kupán vágom valamivel... és kevés lesz a vazelin,
ha sebeikre gyógyírt nem találnak
hörögnek majd, mint Dart Wader, vagy Anakin,
Vagy úgy , mint egy vadállat, csak legyen nekem is valakim...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-17 13:25:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-17 13:25:56