"Napokra elfeledtelek."
Csak, hogy megláttalak,
ugrott be a helyzet.
De ez már levedlett rólam.
A vágy kiürült.
Elvitték a hormonok.
Ahogy a pillantásom,
a tartásom is. Oda.
Nem rág tövig az a féreg,
amit becéztem
napba pislogó virágnak.
Vérgallyacskák hajtanak.
Miért lennék szomorú,
mikor nem is bántanak.