Nem írtam semmit...
csak begyújtottam a műhely rozzant kályhájába
egyre nehezebb a samott foghíjasra égett
benne az ajtó gombjába csavart kellett cserélnem
ha nem teszem nem tudtam volna bezárni
megéleztem a késeket és valami ősi vad ösztönnel
estem a bőröknek szabdaltam először sercegett
a fém ahogy belevágott a vastag marhalapba
aztán befűztem a szálakat a karabiner karikájába
négyszálas gömbfonással végig zsibbadt a kezem
gombbal zártam a véget szinte simul a tenyérbe
öröm egy ilyennel kutyát vezetni de ha a helyzet
úgy hozza ütni is lehet vele mert akár egy fegyver
bort kortyoltam szólt a folkrádió azt hallgatom
ha csak tehetem bár nincs se csizmám se lajbim
sarukat is fogok valamikor meg cipőket csinálni
jobban kielégít mint a szavakat halott csomókba
összefűzni és talán több haszna is van gondolom...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-03 13:51:53
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-03 13:51:53