Máyá
csak ne felejtselek el
a sok pszichoterápiától
súlyemeléstől és Margitsziget körtől
csak ne felejtselek el
az 500 forintért mért korsó sör
és a szélsőjobboldal térnyerése fölött érzett félelmem miatt
csak el ne felejtselek
a rövid távú memóriám tudatos pusztítása
és a sok túlóra miatt
csak ne felejtselek el
a fénymásolt papírok
alatt eltemetve
csak el ne felejtselek
a stroboszkóptól
a szusitól
és a second hand boltoktól
csak ne felejtselek el
bejelölni a facebookon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-11 10:30:48
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-11 10:30:48