hol a vers vég
cél nyelvbe bújva szóra költ
határhelyzet mit nyit
észhatáron innen és rajtunk még túl
kiket egybe írva
elkülönítsz
saját történetedből kilépve
haza elől házadba fordulsz otthon
számító(-)gép idegvégződése(d)
playback
retorika
formális architechtónia
dekonstrukció
fakultatív világ
a hídjának lába kélt
útjába fogódzik költ a mélytelen
ha egyet is gondol nemet mond
a törlésjel kire utal
ha túl messze magadtól fenomén
ha túl közel hozzám diskurzus
rutinfogalomként
egymásba kapaszkodnak
hiányaink
ami van menthetetlen:
a mellvéd immár csak szilikon kérdése
kidülled
és kivel így
úgy is marad!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-09 06:07:17
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-09 06:07:17