Gráfia /tömbösítve/
Párhuzamba hozhatlak
az egykori magaddal.
Fújdogál a szellőcske,
bérházban nem tengődne.
(zárójelbe pakolom
késő-barokk fatornyom).
Kicsi nagy pont vezekel,
ki olvas még verseket?
Anyám tyúkja rég meghalt.
Apám eldugta a kast.
Széjjel folyt az eszmélet,
ma már régi emlékek.
Csonka képek tapadnak
ódon, szürke falakra.
Tömbösített érzelmem
néhány sorba ékelem.
Gondolatjel, szóközök,
rövid leszek, sőt mi több,
elkél egy kis ellentét,
elmélkedés és egyéb.
Megjegyzés: egy kicsit más kép
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-11 11:20:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-11 11:20:29