- megérkezett -
Minden eddiginél másabb lett ez az év, már értékelni
tudom a pillanatot vagy csak megkedveltem az élet
ízét, de mindegy is, hogy ezt most minek tudom be,
talán csak a csodák éve ez, végre naivitást vetkőz az
ember - minden út a meztelen szépséghez vezet. Már
nem hiszi el, hogy az, mit szájába vesz és belélegez,
esetleg magára kapkod reggel; az ő maga! Járd be a
hajnali erdőt - ott érezhető leginkább a nyíló-tudatú
bölcsek illata. Korcsosult vágyképek tépődnek szét
a fényben, kellemösztönöktől telve bizsereg az éter,
létenergiák ostoba tékozlására figyelmeztet az ég, s
ki egyszer is hajlott a jóra - jajait nem sajogja a térd.
Mint ahol csak csókok születnek, de már nyílnak a
combok, a boldog természetességgel szívja magába
a jót, lélek - szabóollókat lop ördögtől az Isten
s végül mindent elérünk, még az is, ami nincsen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-06 11:16:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-06 11:24:38