Haiku- variációk (Játék haikuval)
a víz testmeleg
csendjét, angyalok őrzik
az uszodában.
Isten a gondnok
mind közül. vedlett bőrből
új embert alkot.
*
A fény sötét
tempóban hagyja el
az utcát -
de rossz haiku
ez, megírni nem szabad.
mert
azt a szép sötétséget
nyerjük vissza e
kései órán,
amit
közénk építettek
az izzadt támfalak.
*
A szabály helyet
ted alkot. Mi van tulaj
donképpen itt is?
*
anyu egyszer egy szép tavaszi kegy
kora reggeli órán a hím a maga módján
madarat mentett. tujáról jelzett.
*
Sokszor mennyivel/ hasznosabb lenne hosszú/ mondatot írni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-01 15:12:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-01 15:12:57