Többszörösen összetett mondat a szerelemről
Haldoklik, a szerelem nem akarja, hogy lássam, szégyelli az elkenődött rúzsfoltokat az arcán, szája szegletén, ágaskodó távcsővel nézem mesterségesen etetett testét, ahogy a takaróba simulva magával szeretkezik, Valentin napos szívtortát viszek neki és nem engedem, hogy könnyem pirosra maszatolja az ágyneműt, vörös pizsamát húz rá a nővér, ne vegyék észre, vért izzad, a pizsama alatt pelenka, zavartan babrálja, hang nélkül az elmúlásra mutogat, szenved, nagyapám fekszik mellette, romhányi kútvízzel itatja - Istenem, hogy szerettem -fogom a kezét, nem értem, hogy meghal, naplemente van, az eltűnt vércseppeket számlálom gyönyörű futóhomok-homlokán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-31 10:45:54
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-31 12:42:05