hagymama
„amit mondtam megmondtam. hogy szétvágom.” – így a nagyi.
ma pedig én játszom a legerősebbet: hagymafej leszek.
még mindig jobb mint a káposztaság, az „úgy csinálj fiam
mintha ott sem lennél”. elővehetem a maró gúnyt,
sírj, vászoncseléd!
csak major annával össze ne keverjenek.
és erős pistából sem kérek. ne kívánjon senki meg.
fak anál… mama, dugj
a föld alá, hogy megnőjek!
(a csarnokban egy bolond néni rázza a cekkert. veres.
a v betűknél csöppeket csuklik:
„hagymát ’egyenek, hagymát ’egyenek!”)
2012
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-28 00:32:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-28 00:32:50