Szerverzűrzavar
Az idegtolmácsom lusta, de az is lehet, hogy
az ismerttől eltérő nyelven beszél, mert amikor
farzsebembe nyúltam tízezresemért, nem közölte
a mozdulat feleslegességét agyammal, pedig
általában figyelmeztet, ha sokadika van.
Na, persze, nem haragszom rá, amiért nem
súgott megálljt, hisz jól tudom, hogy ő
is stoppal jár fejembe hónap vége tájt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-17 09:21:40
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-17 10:01:03