Ingázó
Friss napra ébredtem ismét - csillagfényfürdőben áll
felénk a Föld és közben újabbnál-újabb lépéseket tesz
a Naprendszer körül. Égi inga tán e lét, mit jól bökdös
az Úr, azon mereng hajnaltól, míg egészen bealkonyul.
Engem úgy tanítottak, hogy a Világegyetem a földi idő
előrehaladtával egyre csak tágul és hasonló rendszer
szerint szűkül az emberi értelem; Tehát, mintha csupán
zsákbamacska lenne Isten Mindörökké ajánlata, hiszen
szűkült-tudatúként még az Öröktől fogvát sem ismerem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-13 12:21:16
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-13 13:58:26