EMBERNEK MARADNI
Forr a Világ Tengere, most mit tegyünk,
Hogy továbbra is igaz Emberek legyünk ?
Embernek maradni talán nem is nehéz,
akkor, ha mindenki a szívéből kinéz.
A másikra ellenségeskedés nélkül,
Egy szebb, jobb világért munkálkodva, végül
Eljuthat majd az általa kitűzött fő célba,
Amely sokkal bonyolultabb, összetettebb néha
Annál mint ahogyan gondolná bárki,
Manna hullásra ne várjon az, ki
Nem becsül magán kívül senkit,
Lenézve ócsárol mindenkit.
Zirc, 2004. Május 07.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.